brza pretraga


traži!Novi korisnik?
Registracija

Knjiga utisaka

Knjiga utisaka je isključivo namenjena vašim komentarima na rad ovog sajta. Komentari koji nisu vezani za tematiku sajta, ili sadrže psovke, uvrede, ne pristojno izražavanje, linkovi drugih sajtova, ne će biti prikazivani.
Hvala Vam na predlozima, kritikama i utiscima o našem radu, koji će doprineti napredovanju našeg sajta.

Dodaj utisak/komentar

Komentar nije moguc ako e-mail adresa nije korektna!

Pošalji

Utisci/komentari

Aleksandar, Kragujevac
25.11.2014 | 00:09:46
Interesuje me kako da postavim video oglas?
Pre postavljanja tekstualnog oglasa, treba da na vašem youtube nalogu postavite željeni video. Kada dodate video, ispod videa klik na opciju deli (share) pa klik na ugradi i iskopirajte ponudjeni tekst koji će te ubaciti pri postavljanju oglasa na automotoberzu, u delu posle postavljanja slika. Ukoliko imate još nekih ne jasnoća, možete nam se ponovo kontaktirati. Pozdrav
Zoki, Novi Sad
22.08.2012 | 11:31:22
Interesuje me da li su oglasi za servis i usluge ograniceni vremenski i da li se placaju?
Oglasi u rubrici Servis i usluge nisu vremenski ograniceni, i kao i svi oglasi na nasem sajtu su besplatni. Ovu vrstu oglasa mozete da azurirate i dopunjavate bez ogranicenja kako tekstualno tako i dodavanjem navih video snimaka. Ukoliko imate neki predlog vezan za ovu vrstu oglasa mozete nam poslati na isti nacun.
Nemanja, Šabac
29.11.2011 | 17:56:24
Mislim da bi bilo dobro da u rubrici motori, dodate marku sprint, jer i ona je dosta popularna kod nas.
Hvala na predlogu, dodali smo u bazu.
Rade, Mladenovac
28.09.2011 | 16:53:42
Sait se mora doradjivati, imate dosta propusta, primedbe sam vam vec dao, postavljanje slika neprakticno,pitanje: kako da promenim podatke u vec datom oglasu hvala, pozdrav
Slažemo se oko dorade sajta. Primedbe koje ste dali su tačne i u prvoj sledećoj doradi sajta će biti otklonjene. Unos slika će biti prikazan u video snimku koji će biti vrlo brzo biti na sajtu. Opcija promene podataka je trenutno jedino moguća da na naš email pošaljete željene izmene. Hvala što doprinosite razvoju našeg sajta, nadamo se da ćemo uz primedbe korisnika doći do cilja.
Dragan, Vlasotince
20.09.2011 | 10:37:10
Sajt je pregledan, nije komplikovan za korišćenje, a i brzo radi, nadam se da će tako i ostati. Video oglasi su pun pogodak. Imam primedbu oko listanja oglasa kad dobijem listu oglasa da bi listao oglase moram da se vratim na vrh. Za sad toliko. Pozdrav.
Hvala na komentarima i predlozima. Uvideli smo taj propust i biće otkonjen ubrzo. Hvala što koristite naš sajt.