brza pretraga


traži!Novi korisnik?
Registracija

Česta pitanja

Koliko oglasa mogu da postavim?
Možete postaviti neograničen broj oglasa, kao privatni oglasi ili auto plac.
Koliko fotografija mogu da postavim?
Moguće je postaviti 12 fotografija.
Kako se postavlja video oglas?
Da biste postavili video oglas na sajtu Auto Moto Berza, potrebno je da video postavite na YouTube, a zatim iskopirate embed link u polje "video oglas". Detaljno video uputstvo za postavljanje na YouTube možete pogledati sledećem linku http://www.youtube.com/automotoberza
Problem, korisnik nije u bazi ili jos uvek nije potvrdio registraciju
Kada se pojavi pri logovanju, korisnik nije u bazi ili jos uvek nije potvrdio registraciju, znači da niste završili registraciju. Treba da potvrdite registraciju u email-u koji ste dobili pri registraciji.
Kako i kad se koristi brza pretraga, a kad detaljna pretraga?
Brza pretragu koristite kada vam je dovoljna osnovna podela na vrste vozila, marku, model i cenu . A detaljnu pretragu koristite za definisanje mnogo više detalja za pretragu kao što je (varijanta, snaga motora, km, gorivo, boja, tip, oprema...)
Šta pripada grupi NOVA VOZILA
U grupi NOVA VOZILA se nalaze Auto saloni-uvoznici sa ponudom novih vozila, kao i detaljni tabelarni cenovnik svih marki novih automobila i motora, na tržištu Srbije.
Gde da postavim oglas za nov nekorišćen automobil, a nisam firma.
Vozila koja su nova ne korišćena a prodaju se kao pojedinačni oglas mogu da se postave isto kao polovna vozila (nije potrebno da se registrujete kao auto salon) samo treba da čekirate pri postavljanju oglasa NOVO i pored teksta marka i model će se pojaviti informacija da je vozilo NOVO.
Koja je prednost video oglasa
Prednost video oglasa je ta, što na taj način možete najrealnije da prikažete-predstavite vaše vozilo sa svim njegovim prednostima i manama, uz zvučnu-govornu prezentaciju vašeg oglasa, mnogo bolje od samih slika. Vaš potencijalni kupac može da čuje zvuk motora i stekne realan utisak o vozilu. Uštedećete na taj način vaše dragoceno vreme kao i vaši potencijalni kupci. Preporučujemo Vam da ne skrivate vidljive mane vašeg vozila, koje će kupac videti pri susretu sa vozilom.
Preporučujemo da naše prezentacione snimke, kako najbolje snimiti video oglas,
pogledate na sledećem linku http://www.youtube.com/automotoberza
Kako da se registrujem i šta mi je potrebno?
Za registraciju je potrebno da u rubrici dodavanje oglasa kliknete na Novi korisnik? Registrujte se! popunite tražene podatke (potrebno je da imate otvoren email) izaberete da li ste privatno lice, servis, auto plac ili auto salon. Kada završite sa unošenjem stići će vam na email potvrda da ste se registrovali i da treba da potvrdite registraciju na sledeći link. Kada to sve završite možete da se ulogujete i postavite vaše oglase potpuno besplatno.
Kako da nadjem samo video oglase?
Video oglasi se mogu pronaći na samom početku u delu brza pretraga, definiše se meni prikaži video. Druga mogućnost je da otvorite meni video oglasi kao i opcija u detaljnoj pretrazi.
Ne funkcioniše mi markiranje oglasa
Ako se ne vide selektovani markirani oglasi u vašoj berzi, znači da niste bili ulogovani kada ste markirali željene oglase.
Imam problem sa postavljanjem slika?
Pri postavljanju slika posle odabira i unosa slike morate odrediti veličinu slike, razvucite maksimalno na željenu veličinu ponudjeni kvadrat i kliknite dalje. Ukoliko se pojavi crna slika ili samo deo slike, znači da niste odredili veličinu slike.